NOU - Tomograf, contract cu CAS Click aici pentru detalii!

Arrow up
Arrow down

Telefon

telefon0268 31 25 70

telefon0368 73 45 69

GRATUIT - CONSULTATIE si TESTUL Babes-Papanicolau

Pentru DOAMNE!
Cand ati facut ultima data testul Babes-Papanicolau?

Click aici pentru test gratuit Babes-Papanicolau!

Salina

NOU! Salina

Pentru tratarea afectiunilor respiratorii.
Mai multe despre salina.

Kinetoterapie

Avem program si sambata!

Sunati la 0268 31 25 70 sau la 0368 734 569 pentru confirmare.
Va asteptam!

Despre Santevie Brasov

Clinica SANTE VIE este dotata cu echipamente moderne, de ultima generatie, care permit rezultate rapide si sigure.

Efectuam analize compensate prin contractul cu CAS Brasov-pe baza de bilete de trimitere (BT)

  • medic de familie (MF)
  • medic specialist (MS)

Login Form

Cine e online?

Avem 10 vizitatori și niciun membru online

Termeni si conditii

Dreptul de copyright pentru toate informatiile existente pe acest site sunt detinute de CLINICA SANTE VIE SRL. Nici un material de pe acest site nu poate fi reprodus partial, integral sau modificat fara permisiunea anterioara a detinatorului.

Angajamentul nostru este sa respectam si protejam politica de confidentialitate a clientilor nostrii. Regulamentul nostru cere tuturor angajatilor sa respecte legislatia in vigoare pentru fiecare serviciu oferit. In plus, regulamentul nostru cere in mod deosebit concordanta cu cererile legale si politica companiei in legatura cu securitatea si intimitatea inregistrari clientului. Angajatii care nu respecta standardele cerute din regulamentul nostru pot fi sanctionati conform prevederilor Codului Muncii.

I. POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

Aceasta politica privata se aplica clientilor si vizitatorilor web din Romania. Ea identifica tipul de date si informatiile pe care le aduna CLINICA SANTE VIESRL, cum sa fie folosite, si pasii pe care trebuie urmati pentru a proteja intimitatea utilizatorilor.

II. CE FEL DE INFORMATIE ADUNAM NOI, CUM SE FOLOSESTE SI CUM PUTETI CONTROLA FOLOSIREA EI?

Informatia pe care o adunam, folosim si dezvaluim pentru a furniza produse si servicii: santevie.ro aduna si foloseste informatii despre pacientii sai sau "informatii individuale de identificare" spre exemplu nume, adresa, numar de telefon pentru a monitoriza calitatea serviciilor oferite clientilor sai si pentru a furniza produse si servicii noi.

III. RASPUNDEREA UTILIZATORILOR

Utilizatorul inregistrat se obliga sa isi asume intreaga responsabilitate pentru informatiile pe care le furnizeaza prin intermediul firmei CLINICA SANTE VIE, informatiile trebuind sa fie in conformitate cu legile statului roman si sa nu contina nici un fel de material ilegal, ofensator, amenintator, defaimator, obscen, abuziv, calomnios sau violent, precum si pentru orice atingere de drepturi intelectuale ale unei parti, rezultand din sau facilitata de continutul acestora.

IV. CUM SA FOLOSIM SI SA NE DESCURCAM CU DATELE DE BAZE ELECTRONICE?

Atunci cand vizitati paginile website-ului santevie.ro, noi urmarim informatiile, incluzand, zona din care accesati site-ul si cat timp ati folosit pe fiecare din paginile noastre. De asemenea noi adunam informatia care ulterior este combinata cu alti vizitatori web, spre exemplu de cate ori vizitatorii nostrii au accesat fiecare din paginile noastre si metodele prin care au fost gasite paginile noastre.

Puteti programa browser-ul calculatorului pentru a va atentiona cand o pagina incearca sa va trimita un cookie si va permite sa acceptati sau sa refuzati cookie-ul.

V. LEGATURI INTRE SITE-UL santevie.ro SI ALTE SITE-URI

CLINICA SANTE VIE SRL nu isi asuma responsabilitatea pentru securitatea acestui site sau a liniei dumneavoastra de comunicare cu acesta. Este strict interzis sa legati acest site cu alte site-uri sau invers, fara ca in prealabil sa aveti permisiunea noastra scrisa. Am putea accepta unele legaturi, dar CLINICA SANTE VIE SRL nu-si asuma responsabilitatea pentru site-urile neafiliate cu care acesta ar putea fi legat. De asemenea, nu ne asumam responsabilitatea pentru materialele postate pe acest site de catre alte persoane decat cele autorizate de noi.

VI. DISPOZITII FINALE

Daca considerati ca orice material de pe acest site, postat de santevie.ro sau de altcineva, violeaza drepturile de copyright sau orice alte drepturi, va rugam sa ne contactati, astfel incat sa putem lua o decizie in cunostinta de cauza.

Acest site este oferit in aceasta forma fara alte garantii. Nu suntem responsabili pentru fidelitatea, nepotriviri, indisponibilitati sau alte defecte ale acestui site sau ale continutului sau. In nici un caz CLINICA SANTE VIE SRL nu va fi responsabila pentru pagubele utilizatorilor, ale sistemelor de calcul sau altele, chiar daca a informat asupra posibilitatii producerii unor astfel de pagube.

Folosirea acestui site se face sub autoritatea acestor reguli, a termenilor si conditiilor, pe care dumneavoastra ca, client, le acceptati prin contactarea si folosirea acestuia. Aceste reguli guverneaza toate accesarile si consecintele ce decurg din acestea.


Smileys

:confused::cool::cry::laugh::lol::normal::blush::rolleyes::sad::shocked::sick::sleeping::smile::surprised::tongue::unsure::whistle::wink:

 1000 Characters left

Antispam Refresh image Case sensitive

Joomla SEF URLs by Artio